Meny Stäng

Förändringar i organisationen

Bäste arbetsgivare!


Du/ni har sedan tidigare ett avtal med oss på GoodCare gällande företagshälsa och där i förekommande tjänster.

Under 2022 kommer vi på GoodCare att förändra en del i vår organisation. Vi växer hela tiden vilket ställer både nya och större  krav på vår verksamhet.

För att du/ni som arbetsgivare ska känna er trygga i vårt samarbete  framåt, kommer vi under året att  jobba med kvalitetssäkring gällande våra arbetsprocesser inom organisationen. Vi vill kunna ge samma kvalité på våra tjänster till alla våra kunder, samtidigt som vi följer de lagar och regler som vi har att förhålla oss till .

Vi kommer fortlöpande att utveckla vår hemsida under våren så att våra kunder kan hålla sig uppdaterade om vad som händer framöver.

För dig/er som arbetsgivare innebär det i första hand att all företagshälsa handläggs och tas om hand på enheten i Iggesund fr o m 1 mars 2022.

Det enda du/ni behöver göra fortsättningsvis, är att maila era beställningar på tjänster eller era frågor till:
iggesund@goodcare.se eller ringa på Iggesunds mottagningstelefon på 0650-28205, telefontider finns på sidfoten här nedan.

Förändringen innebär också att du/ni som arbetsgivare i fortsättningen blir den som initierar igångsättande  och beställning av ev regelbundet återkommande hälsokontroller eller medicinska kontroller. Kontrollerna kommer precis som förut att kunna genomföras på enheten i Hudiksvall, men nu även i Iggesund.

Om du/ni önskar ändra i ert avtal eller har frågor, hör gärna av er till oss på ovan nämnda kontaktvägar så bokar vi in en tid för att diskutera hur ni vill att vårt samarbete ska se ut framåt.