Meny Stäng

Fysioterapeut/Ergonom!

Vill du ha ett flexibelt arbete som fysioterapeut med nära samarbete med kollegor från övriga vårdkategorier? Sök då tjänsten som fysioterapeut hos oss på GoodCare.

Vi söker dig som är uppmärksam, tillmötesgående, visar vilja och förmåga att hjälpa andra människor,

Vi arbetar både mot privat och företagskunder så det är ett varierat, flexibelt och lärorikt arbete.

VI söker dig som vill jobba med oss på GoodCare, där du med din kompetens och erfarenhet kan vara med och bidra till en hållbar, rolig, utmanande, flexibel och lärande organisation. Hos oss träffar vi på både privat och företagskunder. Vi arbetar i team om läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut, rehab koordinator, psykolog/psykoterapeut och administratör.

De egenskaper vi eftersöker är att du som kollega ser teamet före jaget, är flexibel, hjälpsam, lyhörd, tillmötesgående, ansvarstagande och snäll.

Arbetet innefattar sedvanliga fysioterapeutuppgifter och administrativt arbete samt övrigt förekommande göromål på en liten arbetsplats med stort hjärta. Är du ergonom är detta meriterande. Skicka in en intresseanmälan eller om du har övriga frågor till iggesund@goodcare.se